Slem ung jente får sin straff


Klokken var begynt å nærme seg midnatt, enda var ikke datteren min kommet hjem. Hun hadde fått streng beskjed om å være hjemme senest klokken 23:00, noe jeg faktisk hadde forventet at hun overholdt. Men nå var det altså ikke så lenge til midnatt og enda var hun ikke kommet.

Tiden gikk og ikke før halv ett hørte jeg at ytterdøren gikk opp, vel tenkte jeg det er vel på tide å sette jentungen på plass, slik at dette ikke blir en vane fra hennes side. Egentlig hadde jeg tenkt å bare gi henne en skjennepreken og kansje en liten ørefik, men da jeg kjente at det luktet øl av henne endret det seg snart.

Jeg sa til henne at vi skulle ha en alvorsprat, men hun var så full at hun ikke fikk med seg hva jeg sa. Så jeg fant ut at hun måtte få en straff som hun i alle fall kjente når hun ble edru. Så jeg tok henne med makt og la henne over knærne mine og løftet opp skjørtet hennes. Den lille ung jente rompa hennes skulle bli god og rød. Klask mitt første slag rammet rumpen henens så det neste jeg vekslet mellom hver skinke klask klask klask. Det ble røde merker etter hånden min og jeg hørte henne hyle, noe som gjorde meg svært kåt.

Jeg fant ut at straffen skulle utvides litt, så jeg tok henne med inn på mitt soverom, hvor jeg ba henne kle av seg noe hun gjorde. Hun var vel så full at hun ikke helt skjønte hva som var i ferd med å skje. Men der sto hun da altså splitter naken foran meg, med et parr sprettne pupper som var så faste som bare en ung jentes bryster kan være og en velfrisert mus. Jeg gikk bort til henne og startet å ta på brystene hennes, hun prøvde å ta bort henene mine, men et sint blikk fra meg var nok til at hun lot meg holde på.

Jeg kjente pikken vokse i buksene mine, så jeg kledde raskt av meg og ba henne legge seg på sengen. Så la jeg meg over henne og presset min store pikk inn i hennes jomfruhull, det var trangt å godt. Jeg pulte henne hardt, og etter noen få jukk kom jeg i en stor orgasme.

Kommentarer er stengt.

%d bloggere like this: