Eva (15) sin første gang


Eva skjønte ikke helt hvorfor hun enda var jomfru, kroppen hennes var da ikke stygg? hun var jo passe høy, hadde langt svart hår og faste pupper i c-cup. Magen var jo det hun var mest stolt av skikkelig fast og fin ikke et gram for mye.

Så hvorfor hadde hun da ikke hatt noen kjæreste enda, noen som kunne fjerne hinnen hennes, ta hennes blomst? De guttene som hadde prøvd seg på henne, for noen hadde det jo vært, hadde enten vært så utrolig umodne eller fulle. Faen alle veninnene hennes hadde jo gjort det det var bare henne igjen.

Fredagen kom, og alle var innvitert hjem på fest hos Ole, foreldrene hans var dratt til Kjøben og skule være borte hele helga, så da ble det her festen var. Selv hadde ikke Eva noe å drikke, men hun regnet med at det ikke ble noe problem, en kunne vel bare låne av foreldrene hans sitt barskap…

Hun kledde seg pent og utfordrene, slk at puppene hennes vistes godt, alle som ikke var helt blinde fik et godt innsyn ned i kløften hennes, i kveld skulle hun i alle fall vekke noen sin oppmerksomhet og kansje kansje ble det i kveld.

Men hun inså ganske fort at det ikke kom til å bli i kveld, det var bare de samme umodne guttene som var på festen denne gangen også, altså ingen kandidater. Utpå natten når barskapet ble tommere og hun fullere fant hun det best å legge seg litt nedpå, så hun gikk inn på et rom og la seg på sengen der.

Hun våknet av at bevegelser i sengen, noen satt på den i mørket hun kunne ikke se hvem det var, det var for mørkt. Så la vedkommende seg ned på sengen, og skavtt litt til når han ja for det var en gutt fant ut at det lå noen der. Eva latet som hun enda sov og håpet han ikke skulle gjøre noe nummer av at hun lå der.

Hun var på vei tilbake i drømmeland da hun kjente en hånd på skulderen sin, hun holdt på å skrike men kom på at her skulle hun jo ikke sove og hvem kunne det være? Hånden gle sakte nedover armen hennes. Så flyttet hånden seg til magen hvor den strøk forsiktig forsiktig. Før den så kjapt var oppe på puppene hennes hvor de klemte litt til over den ene puppen. Eva var stiv av skrekk hva ville skje nå? Så kom den andre hånden snek seg under blusen og klemte til rundt det andre brystet. Slik holdt han på lenge, klemte og tafset på henne. Hun følte seg som en tøs der hun lå, hun kjente at hun skalv litt men det var godt sammtidig.

Hendene flyttet seg så ned og trakk blusen opover og fikk med litt opp og men (og litt hjelp fra Eva) tatt den av henne, hadde han merket at hun ikke sov? Han startet igjen å ta på henne, nå litt hardere. Skulle hun skrike? Nei dette var for spennende og godt. Så snek han en hånd ned til låret henes befølte henne opp og ned langs låret, så på innsiden og op mot sprekken hennes. Hun kjente noe stivt vokse mot hoften sin. Han var nå innenfor trusene, og fant klitten hennes. Hun kjente at hun nå ble våtere der nede, og han lurte så en finger inn. Da hørte hun han hviske til seg selv «oi hun er jomfru -ja ja det får stå til….» hun slapp ut et lite støn når han puttet inn finger nr. to.

Så endelig han heiste seg opp på albuene la seg over henne, nesten umerkelig spredde hun lårene sine. Han fant veien inn i henne og presset mot hennes tynne hinne, det som sto igjen før hun ikke lenger var alene i klubben, men gikk inn i de voksnes rekker.

Når pikken hans presset seg gjennom klarte hun ikke å la være å hyle det gjorde så vondt, og hun slo øynene opp. Han fikk sjokk og trakk seg raskt ut, men Eva bestemte seg nå fort, nå skulle hun pule uansett. Så hun fulgte etter han skrevet over lemmet hans hjalp til med hånnen og fikk det tilbake inn i seg. Så red hun ikke så fort men i seige tak opp og ned, helt til han kom og sprutet inni henne.

Da hun la seg på siden av han sa han, dette var kansje ikke det lureste, du må ikke bli gravid. Ingen fare svarte hun, jeg kjøper en pille.

Han visket tilbake du er en iten tøs du?

Kommentarer er stengt.

%d bloggere like this: