Ulydig pike

Joda hun var klar over at hennes mester kke ville like det, hun var klar ovar at han kom til å bli svært sint og hn var klar over at følgene kunne bli smertefulle.

Selv om hun var klar over alt dette, kunne hun ikke la være hvorfor hun ikke var en lydig slave var hn ikke skker på, men tanken på straffen gjorde at hun ble våt mellom bena.

Før han dro hadde han gitt beskjed om at når han kom hjem skulle hun ha ryddet huset, skiftet på sengen samt laget et godt måltid til han, hun hadde ikke orket å gjøre noen av delene. Den store TVen som hun ikke hadde lov til å røre hadde vært så fristene og såpeserien hun like så godt hadde hatt flere sendinger i dag. Når han kom hjem ville han finne huset akkurat slik som når han forlot det sengen like så. Hun skulle nok lage litt mat, men godt kan en vel ikke kalle nudler med ost.

Han gledet seg til å komme hjem til et nyvasket hus, beskjedene han hadde gitt den slavetøsen sin kunne ikke misforstås det var dessuten bare tre enkle beskjeder, og opplærinen han hadde gitt henne burde være god nok for disse tre enkle oppgavene. Hadde det ikke vært for at hun var så kåt så…

Når han kom hjem ble han skuffet og svært sint ingen av oppgavene var løst, og som god mat hadde hun kokt en pakke nudler og raspet litt ost, straff måtte til her. Slik at hun kansje kunne lære.

Så sint hadde hun ikke sett han, det nærmest lynte ut av øynene hans når han ba henne inta straffepossisjon, hun turte ikke annet enn å adlyde, men hun gledet seg også til å kjenne at rumpen ble varm. Hun tok av seg klærne slik at hun var helt naken. Så la hun seg over armlenet på sofan med rumpen i været og bena spredt. Han la en hånd på rumpen hennes strøk over den og snek en finger inn i henne. Hun var alt blitt våt med tanken på det som ventet henne.

Han lurte litt på hvordan straff hun skulle få, og den måtte bli streng siden hun alt hadde blitt våt, hun hadde altå planlagt denne den ulydige piken hans. vel hun skulle få det hun ba om. Så han ga henne først noen raske slag på hver skinke med flat hånd, før han hentet et spanskrør fra øverste hylle i bokhyllen, dette skulle han bruke på henne.

Hun fikk høre at straffen var 30 slag med spanskrøret, hun fikk også beskjed om at hun som vanlig skulle telle hvert slag og takke han. når det femtende slaget hadde truffet baken hennes var det så vidt hun klarte å la være å skrike når hun sak 15, takk mester. De siste fem var det så vidt hun reagerte på men heldigvis klarte hun å takke han også for dem.

Første del av straffen var unnagjort, nå skulle hun straffepules, i alle hull, han kneppet opp gylfen sin, ba henne sette seg på knær og suge han, og nåde henne om hun tok hendene til hjelp, eller ikke tok i mot hele pikken hans. Så fikk fitta smake litt av pikken hans.

Når hun fikk høre at hun skulle straffepules i alle hull angret hun på at hun hadde vært ulydig hun simpeltten hatet analsex, det gjorde så fryktelig vondt, og hennes mester var ikke det minste forsiktig. Så hun hadde prøvd å suge han og pule han så godt hun kunne, men det gikk ikke han trengte inn i hennes bakerste hull, det gjorde vondt svært vondt. Hun hylte og det gledet han, kansje den brutale penetreringen av rumpa hennes kunne lære henne å lystre i framtiden tenkte han idet han kom inne i henne.

Reklamer

Kommentarer er stengt.

%d bloggere like this: